Avem plăcerea și onoarea să vă anunțăm că Altețea Sa, Prințul Ștefan Dimitrie Ferdinand Sturdza,  Președintele de onoare al Fundației Hospice Angelus Moldova,  invită la Balul Anual de Caritate Hospice Angelus, ediția a XI-a. Evenimentul va avea loc în data de 5 Noiembrie, ora 18.00 la Radisson Blu Convention Centre.

Balul Anual de Caritate își propune să combine într-o manieră delicată colectarea de fonduri și ridicarea gradului de conștientizare cu privirea la nevoia acută de servicii de îngrijire paliativă cu un eveniment cultural elegant. Ingredientele cheie ale acestei ediții vor fi eleganța, stilul și muzica clasica.

Rezervând un bilet pentru acest eveniment, contribuiți în mod direct la asigurarea continuității serviciior noastre de îngrijire paliativă, dedicate persoanelor care suferă de boli incurabile în stadiu avansat, progresiv sau terminal.

Gallery

Donations

The system only works with Mastercard and VISA

1 EUR = 19.50 MDLDatele Dvs personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe acest site precum și pentru alte scopuri descrise pe pagina politica de confidențialitate
Am luat cunoștință și sunt de acord cu cele expuse pe pagina termeni și condiții

Termeni și condiții Politica de confidențialitate

Orele de lucru: Luni-Vineri (9.00 - 17.30)