Concert de Caritate susținut de Martina Meola

Concert de Caritate susținut de Martina Meola

Fundația Hospice Angelus Moldova, are o deosebită plăcere de a vă invita pe data de  26 Mai la Sala cu Orgă, începând cu ora 16:00, la un Concert de Caritate susținut de Martina Meola.

Alătură-te la o seară plină de farmec și talent muzical desăvârșit, în timp ce tânăra noastră pianistă Martina Meola, în vârstă de doar 11 ani, ne încântă cu virtuozitatea ei la pian.

Născută la Milano, și-a început studiile de pian la vârsta de 6 ani în Moldova alături de profesorul Irina Bogataia, la Școala de Arte „Alexei Starcea” din Chișinău, Moldova,

La o vârstă atât de fragedă, Martina Meola este câștigatoarea la numeroase concursuri și concerte atât în Moldova, cât și în străinătate, inclusiv cele cu caracter umanitar. La fel Martina este finalista emisiunii „Românii au Talent”.

În iunie 2022, la vârsta de doar 9 ani, a plecat în Italia și a fost imediat admisă la cursul special rezervat „Tinerilor Talente”, la Conservatorul „Giuseppe Verdi” din Milano, prestigioasa școală de muzică la care în prezent învață cu pasiune alături de profesorul Silvia Limongelli.

Cu toată mândria și bucuria, vă invităm să vă alăturați nouă pentru a fi martori unei performanțe muzicale uluitoare, unde vă veți convinge că talentul nu cunoaște limite de vârstă.

Să dăm muzicii și compasiunii noastre aripi și să fim prezenți la evenimentele memorabile ale Martinei!