FOC LA GHETE PE BICICLETE

FOC LA GHETE PE BICICLETE

Foc la ghete pe biciclete reprezintă un tur cu bicicleta de la Chșinău la Isacova și înapoi, fiind un eveniment caritabil. Coloana este securizată de poliție și asigurată cu o ambulanță, la opriri toți bicicliștii fiind asigurați cu apă, energizante, biscuiți și ciocolată. Destinația finală a traseului este Centrul Pediatric de Îngrijiri Paliative Casa Angelus situat în s. Isacova, r. Orhei. Echipa Hospice Angelus întâmpină participanții cu un miniconcert în aer liber, dar și cu un picnic.

Foc la ghete pe biciclete este evenimentul la care se pot înscrie toți cicliștii profesioniști și/sau amatori. Persoanele care vor să participe la acest tur trebuie să facă o donație de 500 MDL. Participanții pot aduna această sumă de la susținători pentru a se înregistra în turul nostru și pot veni cu donații colective. Participantul care va reuși să colecteze și să doneze cât mai multe fonduri în susținerea cauzei Hospice Angelus Moldova va primi Cupa de Onoare Hospice Angelus Moldova și va fi invitat la toate evenimentele organizate de fundația noastră, numele lui figurând în lista susținătorilor de onoare.

Scopul acestui eveniment este de a colecta fonduri pentru a asigura continuitatea prestării serviciilor de îngrijiri paliative de înaltă calitate, dar și de a sensibiliza oamenii cu privire la importanța și necesitatea îngrijirilor paliative.
Serviciile prestate de FFMS Angelus Moldova sunt absolut gratuite, iar pentru menținerea lor suntem mereu în căutare de surse financiare. O modalitate de a atrage fonduri sunt evenimentele caritabile pe care le organizăm lunar.