Concert Aniversar Hospice Angelus Moldova

  • 18:30
  • Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”
  • 29.11.2019
  • Take Ticket

Concert Aniversar Hospice Angelus Moldova

Hospice Angelus Moldova în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” organizează concertul aniversar a celor 20 de ani de activitate a Fundației.
Evenimentul va avea loc în data de 29 noiembrie începând cu orele 18.30.
Show-ul este asigurat de cele mai indrăgite voci din țară: Pasha Parfeni, Brio Sonores, AKORD, Olga Verbițchi, Ion Rață, Adrian Ursu. Alături de noi vor fi și minuații dansatori de la Just Friends Dance Academy.
O să vă bucurați atît de muzică ușoară cît și de muzica populară, cîntată în premieră pentru publicul larg de Adrian Ursu și Orchestra. Biletele pot fi procurate de pe iticket.md sau de la Casa de bilete a Filarmonicii Naționale “Seghei Lunchevici”.

Resursele financiare colectate în urma vînzării de bilete vor fi direcționate spre asigurarea continuității prestării serviciilor de îngrijiri paliative de calitate tuturor pacienților noștri, inclusiv micuților internați în Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Casa Angelus” din satul Isacova, Orhei.

Eveniment Powered by Loteria Națională a Moldovei.
Mulțumim mult Sponsorilor IuteCredit și Trigor AVD.
Ne exprimăm recunoștința partenerilor: Filarmonica Națională a Moldovei “Serghei Lunchevici”, Purcari, Sancos, Infinity Labz, OkFlora, ARIDON și partenerilor media Unica.md și Diez.