Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Hospice Angelus Moldova

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Hospice Angelus Moldova

Fundația Hospice Angelus Moldova te invită să participi direct la gestionarea banului public ajutând astfel la dezvoltarea comunității.
Desemnarea procentuală, cunoscută și ca Legea 2% sau mecanismul 2%, este procesul prin care persoanele fizice plătitoare de impozite pot direcționa 2% din impozitul anual pe venit către organizațiile neguvernamentale.
Hospice Angelus Moldova deja de 20 de ani oferă servicii calificate de îngrijiri paliative adulților și copiilor umbriți de durerea bolilor incurabile. De 20 de ani Hospice Angelus activează ca organizație nonprofit, deci, se regăsește în lista ONG-urilor în beneficiul cărora poți direcționa 2% din venit.
Considerăm că este foarte important ca oamenii să înțeleagă că aceste 2% dacă nu vor fi redirecționate către un ONG, oricum banii vor ajunge sub formă de impozit la stat.
În acest sens, Fundația Hospice Angelus te invită să ne fii alături și să ne susții în activitatea noastră. Fiecare bănuț ne ajută să asigurăm continuitatea prestării de servicii calitative de îngrijiri paliative adulților și copiilor cu diagnostic necruțător.
Cele 2% din impozitul tău pe venit pot ajunge la noi în modul următor:
Adresați-vă Serviciului Fiscal de Stat în perioada 01.01.2020-15.03.2020 pentru depunerea declarației cu privire la impozitul pe venit;
Începând cu anul 2020, direcționarea 2% se va realiza prin depunerea doar a unui singur formular – Formularul CET 18. La capitolul desemnare procentuală (M1) introduceți codul fiscal al organizației noastre. Cod fiscal Hospice Angelus: 1015620002409;
NOTĂ: În formularul CET 15 (M2) la fel se indică codul fiscal al organizației căreia doriți să redirecționați 2%.
Formularul poate fi completat atât pe suport de hârtie, cât şi în mod electronic. Formularul pe suport de hârtie se completează cu cerneală sau cu pixul, înscriind cu majuscule, citeț şi corect, datele prevăzute de formular.
Formularul poate fi completat prin serviciul „Declarație rapidă” accesând pagina web https://servicii.fisc.md/individuals.aspx și consultând ghidul utilizatorului.
Declarația electronică se completează accesând serviciul „Declarație electronică” de pe pagina web https://servicii.fisc.md/ și consultând ghidul utilizatorului.
Desemnarea poate fi făcută doar în folosul unui singur beneficiar. Indicarea mai multor beneficiari va duce la anularea desemnării de către Serviciul Fiscal de Stat.
Dedică alegerea ta persoanelor umbrite de durerea unei boli incurabile.